Close

SERVICII

Oglinda de mari dimensiuni cu LiveView

LiveView este ecranul (oglinda) unde invitatii se vad cand fac poza. Cu LiveView faci poza si vezi in timp real cum iti sta cu peruca, mustata falsa sau ochelarii haiosi pe care i-ai ales din colectia noastra de accesorii amuzante. E ca atunci cand iti faci SELFIE cu mobilul, insa in cazul acesta, oglinda este suficient de mare astfel incat toti cei care fac poza se vor vedea in cadru.

Template personalizat

Templateul este, de fapt, rama pozei. Datorita faptului ca este in format digital, ne ofera posibilitatea de a o personaliza in functie de dorintele tale. Ne jucam cu culori, texte si modele diferite, pentru a crea o rama speciala pentru tine si evenimentul tau. Pentru a intelege si mai bine, am adaugat cateva exemple de la diferite evenimente (aniversare, botez, nunta).

Accesorii si propsuri

Ochelari amuzanti de diferite tipuri, masti, peruci, palarii, mustati false, propsuri (mesaje haioase si nazdravane). Acestea sunt de o mare varietate, pentru toate gusturile, aducand un farmec in plus petrecerii.

GuestBook

Este un album, unde fiecare invitat poate lasa ca amintire pentru tine o poza, insotita de un mesaj. Acesta va fi primul album pe care il vei putea admira chiar la sfarsitul petrecerii.

Magneti si plicuri

Pe toate pozele printate la eveniment, se vor aplica benzi magnetice. Ulterior, pozele le vei putea lipi pe frigider, pe o tabla magnetica etc. Pozele printate vor fi date invitatilor in plic, pentru a le putea pastra in siguranta pana la sfarsitul petrecerii.

Link download poze/stick USB

Vei primi toate pozele de la eveniment, atat cele printate (cu template), cat si cele originale ( fara template). Este alegerea ta, daca le doresti pe un stick USB sau le poti descarca de pe linkul trimis de noi.

Top